Aktuellt & Nyheter

Nytt kontor

Post Title

Nu är det nya kontoret färdigställt och invigdes innan semestern i år.

Nytt kontor

Post Title

Nu är bygget av ett nytt kontorshus i full gång och beräknas vara färdigt vårvintern 2020.

Vindelforsgalan

Post Title

Årets pristagare vid Vindelforsgalan Årets Grej, Fahlgrens åkeri i Vindeln. Med motiveringen: Med stor kompetens och hög servicenivå skapar företaget tillgänglighet och problemlösning för både affärs- och privatkunder. Det senaste årets tillväxt genom uppköp av liknande verksamheter banar väg för nya generationer och fortsatt utvecklingskraft.

Afterwork 2018

Post Title

Årets afterwork gick av stapeln på "garaget" med god mat från Åsa´s kök (Rödåsel) och underhållning tre trubadurer (Umeå)

Störst i V-botten

Post Title

Köpet av ytterligare sju flisbilar, gör Fahlgrens åkeri i Vindeln AB till det största flisbilsåkeriet i Västerbotten med sina nu arton flisbilar. Det nya avtalet börjar gälla från och med 1 juni och volymerna kräver fler flisbilar än vad åkeriet hade innan. Enkom de nyköpta bilarna räcker emellertid inte för att klara det nya, stora avtalet. Fahlgrens kommer därför att sätta in fler av sina andra bilar också. Sågverken blir allt större och kräver större volymer i avtalen, säger han vidare och tycker det här blev en alldeles utmärkt lösning.

After work

Post Title

Lag Jocke vann med 105-83 mot lag "För dom som redan vunnit!?"

Scania 580

Post Title

Årsmodell 2016, ny lastväxlare med Euro 6 motor.

CAT väghyvel

Post Title

Årsmodell 2008, ersätter den gamla trotjänaren från 1994.

Scania 580

Post Title

Årsmodell 2016.

En blå Scania

Post Title

Ingår numera i Fahlgrens maskinpark den är av årsmodell 2014 och ska i huvudsak gå mellan Umeå och Uppsala med foder(vetekli och vetefoder) till Lantmännen och Fodercentralen.

CAT 312E L

Post Title

Årsmodell 2015 levererades i maj och är ute på sitt första jobb i Fahlgrens tjänst.

Volvo FH 540

Post Title

Hämtades ut i början på november.

Scania 520

Post Title

Senaste tillskottet i bilparken, den första Euro 6 i Vindeln... första leveransen gick till Renfors och bestod av ett lass matjord.

fahlgrens.se i mobilen

Post Title

Detta innebär att man automatiskt dirigeras om till den förenklade sidan när man surfar in på fahlgrens.se från en smartphone. I och med att det är just en förenklad sida så försöker man hålla innehållet på en lägre nivå.

Volvo FH 2013

Post Title

Med tillhörande vagn är Fahlgrens senaste ekipage.

Företagare

Post Title

Företagare via modersmjölken.. Nils-Petter Fahlgren är tredje generationen i Fahlgrens Åkeri. Att ta över firman när hans pappa för fem år sedan pensionerades var ett självklart beslut och inget han ångrar.

Nu har man fyllt 40...

Post Title

Jag vill tacka för all uppvaktningen i samband med min 40-års dag och samtidigt bjuda på ett ögonblick jag sent kommer att glömma. //Nils-Petter

Nytt ekipage

Post Title

Från och med måndag vecka 14 ingår 2 nya flisbilar i Fahlgrens lastbilspark, en Scania och en Volvo. Dessa har tidigare tjänstgjort åt Fama maskin vid transport av biobränsle från Holmsunds sågverk. I samband med övertagandet har Fahlgrens slutit avtal med SCA Norrbränsle om biobränsletransporterna från Holmsunds sågverk.

Transportledare

Post Title

4 april började Anders Olovsson sin tjänst som transportledare för flis ekipagen, Anders kommer närmast från Fama maskin där han jobbat som transportledare sen 2006.Vi hälsar Anders välkommen och hoppas han ska trivas hos Fahlgrens åkeri.

Ny examinerad

Post Title

Ny utexaminerad handledare i förare på väg. Vecka 4 genomförde Tom sin handledar utbildning i förare på väg, utbildningen består av 5 dagar och är fördelat mellan pedagogik, körträningsmetodik och trafiksäkerhetsmetodik

5-kampen 2011

Post Title

Hösten 2011 tog vi flyget till stockholm och avgjorde Fahlgrens 5- kamp på grönan... vädret var lika strålande som gänget på kortet. Förutom 5- kampen så fick vi tillfälle att provköra Scania lastbilar på testbanan i södertälje. Kvällen avnjöt vi på restaurang med mat och tillhörande dryck. Men vem vann..?

Tillskott

Post Title

Senaste tillskottet i bilparken, en Scania R480 med det nyutvecklade sidotippande flisekipaget. Det första ekipaget under 20 ton. Efter att ha premiärvisats på mittiamässan i ljusdal har det nu anlänt till Vindeln